Odlaganje obaveza, lenjost i dezorganizovanost su siguran put do neuspeha. Često se žalimo na to da drugi ljudi sporo i loše rade svoj posao. Političari, šalteruše, kasiri. A da li mi obavljamo svoje aktivnosti pedantno i na vreme? Disciplina je put ka uspostavljanju kontrole nad svojim životom.

Čemu disciplina?

Disciplina je bitna da bi obaveze bile obavljene, problemi rešeni a ciljevi postignuti. U životu nema apsolutnih garancija, ali ako nas išta makar približava garanciji uspeha – to je disciplina.

disciplina

Disciplina je sistem. Bilo da posmatramo pčele, mrave, ribe ili ljudski organizam, disciplina je uvek ono što vodi opstanku i razvoju. A kada nešto iskoči iz sistema, kada neki deo prirode počne da se ponaša “na svoju ruku”, kada neki deo tela otkaže poslušnost organizmu – nastupaju neredi, bolesti, problemi. Disciplinom i urednošću se čovek vraća prirodi.

Organizovanost je dobra kako za naš um, tako i za naše telo. Što nam je dnevni raspored sređeniji, i što ga više poštujemo, život je više predvidiv i jasan.

Da li je disciplina urođena?

Nije. Kao i ostale veštine, ona se može naučiti i uvežbati. Paket sesija pod nazivom “Postanite disciplinovani i organizovani” pomoći će vam u tome.

Dobiti od pohađanja paketa “Postanite disciplinovani i organizovani” su:

  • Bolje upravljanje vremenom
  • Izlazak iu “haosa” od obaveza
  • Naučićete deset elemenata discipline i dobre organizovanosti
  • Veće vladanje sobom
  • Veća produktivnost
  • Bistriji um
  • Naučićete kako da raspoređujete aktivnosti tako da imate vremena i za odmor

Paket sesija posvećen disciplini i organizovanju podrazumeva 10 sesija u trajanju od 60 minuta i vežbu uspostavljanja discipline. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju”. Ukoliko imate taj uslov i zainteresovani ste za ovaj paket, možete nam se obratiti putem ovog linka.