Odlaganje obaveza, lenjost i dezorganizovanost su siguran put do neuspeha. Često se žalimo na to da drugi ljudi sporo i loše rade svoj posao. Političari, šalteruše, kasiri. A da li mi obavljamo svoje aktivnosti pedantno i na vreme? Disciplina je put ka uspostavljanju kontrole nad svojim životom.

Čemu disciplina?

Disciplina je bitna da bi obaveze bile obavljene, problemi rešeni a ciljevi postignuti. U životu nema apsolutnih garancija, ali ako nas išta makar približava garanciji uspeha – to je disciplina.

disciplina

Disciplina je sistem. Bilo da posmatramo pčele, mrave, ribe ili ljudski organizam, disciplina je uvek ono što vodi opstanku i razvoju. A kada nešto iskoči iz sistema, kada neki deo prirode počne da se ponaša “na svoju ruku”, kada neki deo tela otkaže poslušnost organizmu – nastupaju neredi, bolesti, problemi. Disciplinom i urednošću se čovek vraća prirodi.

Organizovanost je dobra kako za naš um, tako i za naše telo. Što nam je dnevni raspored sređeniji, i što ga više poštujemo, život je više predvidiv i jasan.

Da li je disciplina urođena?

Nije. Kao i ostale veštine, ona se može naučiti i uvežbati. Paket sesija pod nazivom “Postanite disciplinovani i organizovani” pomoći će vam u tome.

Dobiti od pohađanja paketa “Postanite disciplinovani i organizovani” su:

  • Bolje upravljanje vremenom
  • Izlazak iu “haosa” od obaveza
  • Naučićete deset elemenata discipline i dobre organizovanosti
  • Veće vladanje sobom
  • Veća produktivnost
  • Bistriji um
  • Naučićete kako da raspoređujete aktivnosti tako da imate vremena i za odmor

Paket sesija posvećen disciplini i organizovanju podrazumeva 10 sesija u trajanju od 60 minuta i vežbu uspostavljanja discipline. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju”. Ukoliko imate taj uslov i zainteresovani ste za ovaj paket, možete nam se obratiti putem ovog linka.

Podeli sa prijateljima...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print