Naše hronično emotivno stanje, kao i emotivni odnosi i veze, mogu biti izvor podrške i motivacije u životu jednako kao i izvor frustracije i nestabilnosti. Stoga je ovo područje ličnog razvoja jedno od ključnih.

Da li vaša emotivna situacija zavisi isključivo od druge osobe?

Često nam se čini da naše emotivno stanje u potpunosti zavisi od druge osobe i njenog ponašanja. Međutim, iako drugi mogu imati značajan uticaj na naše emotivno stanje, ono u mnogo većoj meri zavisi od nas.

emotivni odnosi

Radom na sebi možemo prevazići emotivne povrede iz prošlosti, popraviti svoje hronično emotivno stanje i aktuelnu emotivnu vezu, kao i pronaći adekvatnog partnera. U ovom slučaju zakon privlačenja deluje nepogrešivo – kada radom na sebi dovedemo sebe u jedno dobro, pozitivno stanje, automatski počinjemo da privlačimo u svoj život pozitivnije osobe, i one koje nam više odgovaraju.

Koje su dobiti od ovog programa?

Dobiti od pohađanja paketa “Poboljšajte svoju emotivnu situaciju” su:

  • Razvoj emotivne inteligencije
  • Čišćenje emotivnih povreda iz prošlosti
  • Izlaženje na kraj sa svojim i tuđim emocijama
  • Veća opuštenost
  • Čišćenje potisnutih emocija
  • Naučićete šest ključnih faktora za dobro funkcionisanje u emotivnim vezama
  • Popravljanje odnosa u emotivnoj vezi

Paket sesija posvećen emocijama podrazumeva 10 sesija u trajanju od 60 minuta i vežbu opuštanja i emotivnog čišćenja. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju”. Ukoliko imate taj uslov i zainteresovani ste za ovaj paket, možete nam se obratiti putem ovog linka.

Podeli sa prijateljima...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print