Iskustva klijenata

Tokom 2016 i 2017. godine bio sam na sesijama koučing i kliring metoda, kod Nebojše. Posle 23 sesije shvatio sam da sam rešio većinu emotivnih dilema i problema koje sam do tada imao.

-Zoran Š., inženjer QA

Bio sam na mračnom mestu, totalno izgubljen i u veoma lošoj emotivnoj vezi. Na preporuku prijatelja krenuo sam kod Nebojše na sesije koje su mi pomogle da bolje razumem sebe, donesem ogromne promene i preuredim svoj život.

-Srđan M., IT inženjer

Vredelo je. Rezultati vežbi iz kursa “Solo-koučing u 10 koraka” su već evidentni. Sve u svemu, prijatno i korisno iskustvo.

-Slobodan D., antropolog

Bilo mi je zadovoljstvo studirati sa tobom kao mentorom. Interesantno,
sveobuhvatno zamišljeno u cilju samorazvoja, a nadasve izazovno.

-Jelena Č., office menadžer

Knjiga Nebojše Kostića “Unutrašnja reintegracija” je, po mom mišljenju, najbolji uvod u koučing do sada napisan na srpskom jeziku. Pitkim i jasnim jezikom, često uz nijanse suptilnog humora, autor daje jasan odgovor na pitanje: šta je to, u stvari, “rad na sebi”.

-Emir S., učitelj meditacije i lajf kouč

Kurs “Solo-koučing u 10 koraka” mi se dopao, mislim da je obuhvaćeno od svega pomalo što je ključno za lični razvoj, tako da mi je definitivno pomogao.

-Stevan J., ilustrator

Drago mi je što mi se pružila prilika da prodem ovakav kurs, i želim da izrazim zahvalnost na koučevoj budnosti, odgovornosti i pedantnom pristupu. Tokom svih ovih nedelja stvari su počele da se kreću – od dešavanja – do rešavanja – a neki interesantni sinhroniciteti su mi davali nagoveštaje o tome. Mnogo mi se svida baš to što se od ovih vežbi može praviti sopstvena kompozicija prema potrebama.

-Simon S., student