Novac. Problemi na ličnom polju finansija obično prave probleme u svim ostalim oblastima života. Stoga rešavanje finansijskih problema često reši i probleme koji naizgled nemaju nikakve veze sa finansijama. 

Kako izaći na kraj sa finansijskim problemima? 

Pre svega treba izbegavati jednostavna rešenja. Sistematičan pristup koji se primenjuje u okviru sistema Unutrašje reintegracije obuhvata niz koraka kojim se uspostavlja kontrola nad sopstvenim finansijama i kreće ka njihovom uvećanju.

Novac

U epohi finansijskih kriza i tržišnog sistema postoji velika potreba za regulisanjem ovog aspekta naših života jer je upravo taj aspekt najviše na udaru. I dok na globalne krize nemamo veliki uticaj, po pitanju ličnih finansijskih kriza možemo dosta toga uraditi. 

Koje su dobiti od ovog programa?

Dobiti od pohađanja paketa “Poboljšajte svoju finansijsku situaciju” su:

  • Uvođenje kontrole nad svojim finansijama
  • Osnove planiranja finansijskog progresa
  • Naučićete pet koraka za popravljanje vaše finansijske situacije
  • Raščišćavanje sa zabludama u vezi novca kojima su nas učili
  • Rasterećenje od stresa u vezi sa finansijama

Paket sesija posvećen sopstvenim finansijama podrazumeva 10 ili više sesija u trajanju od 60 minuta i vežbe za popravljanje lične finansijske situacije. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju”. Ukoliko imate taj uslov i zainteresovani ste za ovaj paket, možete nam se obratiti putem ovog linka.