Iako postoje razne vrste životnih problema, svi oni imaju nešto zajedničko: cilj kome stremimo i prepreke na putu do cilja. Iako nas neki problemi drže u stanju konfuzije, kod svih problema važi jedno pravilo: podrška i sistematičan pristup rešavanju problema daje najbolje rezultate.

problemi

Šta da radim kada sam zatrpan problemima?

Pohađanje paketa “Rešavanje životnih problema” ne samo da vam obezbeđuje podršku i teorijsko znanje o rešavanju problema, nego vas podučava i praktičnim tehnikama koje možete primeniti na bilo koji životni problem.

U ovom paketu se bavimo taktikama i strategijama rešavanja svih vrsta problema. Problemi mogu biti korišćeni za razvoj svesti. Glavna tema je: kako efikasno i sa što manje stresa rešiti neki problem, i izvući iz njega životno iskustvo.

Od čega se sastoji ovaj metod?

Metod koji se koristi za rešavanje problema, u okviru Unutrašnje reintegracije podrazumeva određivanje prioritetnih problema, transformaciju problema u projekat i uklanjanje prepreka na putu do rešenja.

Dobiti od pohađanja paketa “Rešavanje životnih problema” su:

  • Sposobnost suočavanja sa kriznim situacijama u životu
  • Sposobnost da se izvučemo iz perioda stagnacije
  • Rešavanje bilo koje vrste privatnih i poslovnih problema
  • Porast svesti
  • Porast snalažljivosti
  • Pretvaranje problema u projekte
  • Razmišljanje koje vodi rešenjima umesto žalbama

Paket sesija posvećen rešavanju životnih problema podrazumeva 10 sesija u trajanju od 60 minuta i metod pretvaranja problema u projekte. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju”. Ukoliko imate taj uslov i zainteresovani ste za ovaj paket, možete nam se obratiti putem ovog linka.

Podeli sa prijateljima...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print