životna misijaDa li će nas ostvarenje ciljeva usrećiti zavisi samo od jednog faktora – njihove usklađenosti sa našom životnom misijom. Životna misija predstavlja našu osnovnu težnju koja stoji zamaskirana i potisnuta u nama.

Rad na otkrivanju životne misije je dubok i uključuje učenje o tome šta ona predstavlja, učenje razlike između misije i običnih ciljeva i želja, kao i praktičan rad na spoznaji sopstvene misije.

U vreme dominacije marketinga i nametnutih želja često gubimo svest o tome ka čemu treba da težimo. Sistematičan rad na otkrivanju naše misije pomaže da živimo u skladu sa sobom i svojim vrednostima, kao i da postavljamo ciljeve koji su zaista naši. Ovaj rad predstavlja specifičan metod samospoznaje.

Paket uključuje učenje teorije, praktične vežbe i sesije kojim se otklanjaju problemi u području komunikacije. Trajanje paketa se određuje prema potrebama svakog klijenta ponaosob. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju” ili pohađanih 15 sati sesija kliringa. Ukoliko imate taj uslov i zainteresovani ste za ovaj paket, možete nam se obratiti putem ovog linka.