životna misijaDa li će nas ostvarenje ciljeva usrećiti zavisi samo od jednog faktora – njihove usklađenosti sa našom životnom misijom. Životna misija predstavlja našu osnovnu težnju koja stoji zamaskirana i potisnuta u nama.

Rad na otkrivanju životne misije je dubok i uključuje učenje o tome šta ona predstavlja, učenje razlike između misije i običnih ciljeva i želja, kao i praktičan rad na spoznaji sopstvene misije.

U vreme dominacije marketinga i nametnutih želja često gubimo svest o tome ka čemu treba da težimo. Sistematičan rad na otkrivanju naše misije pomaže da živimo u skladu sa sobom i svojim vrednostima, kao i da postavljamo ciljeve koji su zaista naši. Ovaj rad predstavlja specifičan metod samospoznaje.

Paket uključuje učenje teorije, praktične vežbe i sesije kojim se otklanjaju problemi u području komunikacije. Trajanje paketa se određuje prema potrebama svakog klijenta ponaosob. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju”. Ukoliko imate taj uslov i zainteresovani ste za ovaj paket, možete nam se obratiti putem ovog linka.